Share
Campanie de strângere de fonduri pentru un film de animație cu Fram, ursul polar

Campanie de strângere de fonduri pentru un film de animație cu Fram, ursul polar

Studioul de animaţie Deveo Studio, din Cluj-Napoca, a lansat o campanie de strângere de fonduri pentru realizarea unui film de animaţie bazat pe cartea pentru copii „Fram, ursul polar” de Cezar Petrescu, se arată într-un comunicat transmis Agerpres.

„Uşor de parcurs şi educativ, animaţia Aventurile lui Fram, ursul polar îndeplineşte nevoia de candoare şi dragoste pentru cei din jur, dar şi pentru planeta noastră, în acest punct critic al evoluţiei sale. Aşa se caracterizează iniţiativa celor de la Deveo Studio, împreună cu regizorul proiectului, Ştefan Buzea, şi Patricia Poienaru (Arsia Production)”, se arată în comunicat.

Dacă în trecut povestea „Fram, ursul polar” s-a născut sub condeiul lui Cezar Petrescu, anul viitor Fram revine în formă animată.

„După succesul răsunător al cărţilor de ilustraţie din colecţia Lumea lui Fram, ursul polar, Ştefan, Ciprian (Deveo Studio) şi Patricia îşi doresc să ducă povestea puiului de urs mai departe. Animaţia va fi un scurt-metraj ce va facilita atragerea de fonduri pentru un film pe marile ecrane”, se mai arată în comunicat.
Pentru cei care doresc să susţină iniţiativa, dar nu se pot implica financiar, iniţiatorii campaniei precizează că există şi alte forme de sprijin, respectiv LIKE Lumea lui Fram, ursul polar pe Facebook; share pe Facebook pe lista de prieteni; menţionare a campaniei pe blogul sau vlogul personal, înscriere la newsletter-ul www.lumealuifram.ro. Hashtag-ul oficial al campaniei este #FramGoGo :). Proiectul este susţinut de Centrul Naţional al Cinematografiei.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu