Share
Judoka Alexandra Ștefania Rus, medalie de bronz la Campionatele Naționale

Judoka Alexandra Ștefania Rus, medalie de bronz la Campionatele Naționale

Weekend-ul trecut s-a desfășurat la Satu Mare Finala Campionatului Național de Judo Individual Copii U14 și U16. Au participat peste 700 de sportivi de la 60 de cluburi din țară. CSM Baia Mare a fost prezentă cu 12 sportivi.

Cea mai bună performanță a fost obținută de Alexandra Ștefania Rus (antrenor Vasile Pop), care a câștigat medalia de bronz la categoria 44 kg (U14). Alexandra practică judo de șase ani și a fost campioană națională în 2016 și 2017. Ea este elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială „Alexandru Ivasiuc” (diriginte Eliza Pop). Alături de sora sa, Anamaria Rus (și ea campioană în 2016 și medaliată cu bronz în 2017), Alexandra va participa și la Finala Campionatului Național la categoria de vârstă Under 13, în perioada 24-26 mai, la Timișoara, ambele având șanse șanse la medalii.
La categoria 40 kg (U14), Ana Suciu (antrenor Alin Popdan) a avut la rândul ei o evoluție bună; din păcate a pierdut   meciul pentru medalia de bronz, ocupând în final locul V.

Trei judoka de la CSM se pregătesc pentru participarea la Finala Campionatului Național Under 21, la Drobeta Turnu Severin, ce va avea loc între 12-14 aprilie.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu