Share
Minerul aduce un singur punct de la Hărman, în timp ce Recea câștigă confortabil acasă

Minerul aduce un singur punct de la Hărman, în timp ce Recea câștigă confortabil acasă

Etapa a 21-a a seriei a 5-a a Ligii a 3-a la fotbal masculin s-a desfășurat sâmbătă la amiază și a adus pentru liderul ACS Fotbal Comuna Recea încă o victorie lejeră. Minerul a făcut doar egal în deplasare și e tot mai departe de obiectivul promovării.

ACS Fotbal Comuna Recea – AFC Odorheiu Secuiesc: 5-1 (2-0)

Elevii lui Romulus Buia au avut o sarcină ușoară, oaspeții nepunând aproape niciun fel de problemă. În ciuda dominării clare și a mai multor faze de poartă periculoase, Recea a deschis scorul abia în minutul 20, prin Viorel Chinde, Romario Rus punctând a doua oară cu puțin înainte de fluierul de final al primei reprize. În partea a doua a ieșit la rampă achiziția din iarnă, Brian Lemac, care a reușit hat trick-ul cu goluri marcate în doar 6 minute, la scurt timp după reluarea jocului (minutele 48, 49 și 53). Oaspeții au reușit și ei (auto)golul de onoare la ultima fază a meciului, prin Dunca, dar asta nu a umbrit însă cu nimic prestația foarte bună a maramureșenilor, care rămân pe prima poziție în cursa pentru promovare.

AFC Hărman – CS Minerul Baia Mare: 1-1 (1-0)

Pentru Minerul Baia Mare o victorie era esențială pentru a nu se rupe complet de liderul seriei. Meciul a început prost pentru băimăreni, veteranul Mugurel Buga marcând pentru brașoveni în minutul 2. Minerul a revenit în joc, a avut și câteva ocazii de poartă periculoase, dar a reușit să puncteze o singură dată prin Sorin Șerban, în minutul 54. În ultima parte a meciului gazdele au jucat în 10, însă Minerul nu a reușit să profite de acest avantaj. Băimărenii pierd definitiv contactul cu liderul seriei, fiind greu de crezut că mai poate fi recuperată diferența de 9 puncte.

 

Rafael HEKMAN
Foto: Alin Boțioc


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu