Ce găseai pe masa țăranului român în trecut, de Paște. Mielul umplut a apărut relativ recent - 4 ore în urmă
Expoziția „Un secol de arte frumoase la Baia Mare” va fi vernisată la Palatul Episcopal Romano-Catolic de Oradea - 5 ore în urmă
Primăvara în Satul de pe Dealul Florilor, în a doua zi de Paști - 6 ore în urmă
Psiholog Psihoterapeut Cecilia Ardusătan: Slăbiciunile din viață și influența asupra noastră, câteva sfaturi esențiale; Cum le recunoaștem și cum acționăm - 6 ore în urmă
Val de infecții respiratorii și gripă în Maramureș - 6 ore în urmă
Un milion de euro, la Borșa, prin PNNR - 6 ore în urmă
Într-o zi de 3 mai, Nadia Comăneci ne-a făcut mândri că suntem români - 6 ore în urmă
Când vor intra pe carduri, alocațiile pe luna mai - 7 ore în urmă
O cățelușă are nevoie de ajutorul oamenilor, iubitori de animale - 7 ore în urmă
Zilele Insuficienței Cardiace - 8 ore în urmă
De parcă voia să facă frigărui, un TIR cu carne a luat foc
Ieri, un TIR românesc care transporta carne a luat foc la o barieră a autostrăzii A10 (autostrada dei Fiori), din provincia italiană Imperia. Camionul tocmai ieșise din ultimul tunel și se apropia de stația de taxare, când șoferul a văzut că iese fum din remorcă. Acesta a apucat să oprească și să desprindă capul tractor la timp, chiar cu puțin înainte ca flăcările să cuprindă vehiculul. Incendiul din remorcă a fost atât de intens, încât nu a mai putut fi vorba de frigărui la autostradă, ci de carne făcută scrum.