Share
Minerul a transferat un jucător cu experiență în Liga I și Europa League

Minerul a transferat un jucător cu experiență în Liga I și Europa League

Minerul Baia Mare a dat o lovitură pe piața transferurilor aducând în vestiarul condus de Dorin Toma un jucător cu experiență consistentă în Liga I și în cupele europene. Florin Ciprian Brata a semnat un contract până în vară, cu opțiune de prelungire în cazul promovării în liga a doua. Mijlocașul ofensiv în vârstă de 27 de ani a evoluat ultima dată în ligile inferioare din Austria, dar are la activ peste 80 de jocuri în prima ligă din România la echipe precum Pandurii Târgu Jiu, FC Brașov, Corona Brașov, FC Botoșani și Drobeta Turnu Severin. Pentru Pandurii și FC Botoșani a evoluat 8 meciuri și în Europa League. De asemenea, sătmăreanul a avut și 5 selecții la lotul național Under 21.

Transferurile făcute în această vacanță de iarnă atestă faptul că obiectivul promovării este luat în serios de către conducerea echipei. „Mă bucur că am semnat cu Baia Mare, unde am găsit un proiect interesant. Sper ca experiența mea să contribuie la realizarea obiectivelor clubului”  – a declarat Ciprian Brata, la scurt timp după semnarea contractului.

Minerul Baia Mare a jucat de la 13.30, un  meci amical la Cluj-Napoca, în compania celor de la Sănătatea,  pe care l-a pierdut: 1 – 3 ( 1 – 2).

 

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu