Share
Baschetbaliștii sigheteni au jucat de la egal la egal cu mult mai titrata SC Timișoara

Baschetbaliștii sigheteni au jucat de la egal la egal cu mult mai titrata SC Timișoara

CSM Sighetu Marmației a întâlnit, miercuri, în meciul tur al turului 3 din Cupa României la baschet pe mult mai titrata SCM Timișoara, echipă ce evoluează în prima grupă valorică a Ligii Naționale. Sighetenii au jucat curajos, timișorenii desprinzându-se doar în a doua parte a meciului.

CSM Sighetu Marmației – CS SCM Timișoara: 57 – 84 (14 – 24, 16 – 11, 12 – 27, 15 – 22)

Din postura de outsideri, sighetenii n-au avut presiune presiune, așa că au jucat din start dezinvolt și după un prim sfert mai puțin reușit, au început să se apropie tot mai mult de alb-violeți, la pauză tabela înregistrând o diferență de doar 5 puncte. Mai mult, după pauza mare sighetenii au izbutit chiar să egaleze (38-38, min. 23). Cu o precizie mult mai bună la aruncările de 3 puncte, timișorenii s-au mobilizat și încet-încet și-au arătat superioritatea în joc, câștigând în cele din urmă cu 27 de puncte avans.

„Am întâlnit o echipă tare, o echipă cu renume în baschetul românesc, cu mulți jucători pe care unii dintre noi îi știu de la televizor. Să vezi o asemenea echipă pe viu înseamnă mult ,atât pentru fiecare dintre cei prezenți la sală, cât și pentru sportul sighetean în general. Prezența unei echipe de Liga Națională în Sighet este un eveniment important pentru baschetul sighetean și pentru viața sportivă din municipiu. Le mulțumim pentru prezența la Sighet și pentru jocul frumos pe care l-au aratat” – au scris  gazdele pe pagina lor de socializare.

CSM Sighetu Marmației – Edwards Jr. 19 puncte, Thomas 12, Turner 8, Țibârnă 8, Dohi 5, Albu 5, Simionca, Kracz, Iuga, Ardelean, Gavaller, Feher. Antrenor Emil Kosztelnik.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu