Share
Egal echitabil în derbiul dintre Minerul și Csikszereda

Egal echitabil în derbiul dintre Minerul și Csikszereda

Nu a fost un meci cu prea multe faze de poartă, lupta dându-se în special la mijlocul terenului. Oaspeții au dominat teritorial o mare parte din timp și au scos un egal care nu o avantajează decât pe contracandidata din Recea.

Minerul Baia Mare – AFK Csikszereda Miercurea Ciuc 1-1 (0-1)

Chiar dacă ocaziile de gol au fost puține, ele au fost consistente. Minerul a bifat primele două ratări, ambele prin Boje. Prima dată acesta trimite pe lângă poartă cu capul din poziție centrală, mai apoi ratează ocazia meciului, cu un șut de la 12 metri, singur cu portarul, mult peste poartă. Oaspeții își concretizează dominarea în minutul 27, când după o superbă angajare pe flancul drept, marocanul Jebari dă o pasă înapoi în careu, de pe linia de fund, și Magyari Szilard șutează de la 12 metri sub bară (0-1). Până la pauză Boje mai irosește o ocazie, preferând să simuleze un fault în careu, în loc să șuteze la poartă sau să-i paseze lui Giurgiu. Băimărenii cer un henț în careu în minutul 45, dar fără rezultat.

O repriză secundă ceva mai echilibrată, Minerul reușind egalarea prin Mihai Roșca, din penalty, în minutul 67. Ambele formații au încercat să forțeze victoria, cel mai aproape fiind din nou Roșca, cu o lovitură de cap de la 7-8 metri, reținută de Bordas.

Minerul suferă în continuare la finalizare, ratările exasperante fiind motivul pentru care în ultimele 4 etape a pierdut 8 puncte.

Minerul Baia Mare: Gudea – Roșca, Chiș-Toie (min. 82. Borota), Giurgiu, Balmoș, Lupu, Tutuța, Lihet, Boje (min. 68. Bococi), Duruș, Kis.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu