Share
Victorie muncită a handbalistelor de la Minaur împotriva Slatinei

Victorie muncită a handbalistelor de la Minaur împotriva Slatinei

CS Minaur Baia Mare a legat sâmbătă seara a doua victorie consecutivă, în meciul cu CSM Slatina din etapa a 7-a a Ligii Florilor, băimărencele ocupând pentru moment un nesperat loc 5 în clasament.

CS Minaur Baia Mare – CSM Slatina 29-26 (15-13)

Băimărencele au condus de la un capăt la altul, nedând foarte multe emoții celor aproximativ 800 de spectatori. Ne-am desprins repede la 4-1 (min. 6) și chiar 6-2 (min. 10). Oltencele se apropie o singură dată periculos la 8-7 (min. 16), după care menținem permanent o distanță de 2-3 goluri avans. Lisewska e citită de adversare și înscrie doar de la 7 metri, însă se pune foarte bine în slujba echipei, aducându-le pe Rysankova și pe Burlachenko în situație de a marca. La pauză intrăm cu 2 goluri avans (15-13).

Nici în repriza secundă nu se poate spune că am avut emoții, cu toate că Slatina ne-a forțat să muncim pentru fiecare gol marcat. Diferența a făcut-o o apărare mai bună de partea noastră, chiar dacă poarta a fost mediocră. Dar și puțin mai multă claritate în atac, unde Rysankova, Shteriova și Burlachenko au făcut legea. Am condus chiar și cu 7 goluri avans (25-18, min.50), care spre final au fost transformate în doar 3

Minaur este momentan pe 5 în Liga Florilor, dar va fi cu siguranță depășită de SCM Craiova, care joacă duminică pe teren propriu cu Gloria Bistrița, echipă la care se vor deplasa băimărencele sâmbăta viitoare.

Rafael HEKMAN


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu