100 de porții de mâncare caldă, oferite de Asociația „Filantropia Maramureșeană” - 28 minute în urmă
Obiceiul „stropitului” în a doua zi de Paște - 1 oră în urmă
Muzeul Zipserilor - 6 ore în urmă
Obiceiul din Maramureș mai puțin cunoscut, care are loc în ziua de Paști - 7 ore în urmă
Paște fericit, locuitorilor comunei Fărcașa! - 12 ore în urmă
Minunea aprinderii Luminii Sfinte de la Ierusalim - 12 ore în urmă
Care este legătura dintre Paște și iepuraș - 12 ore în urmă
Ce facem cu lumânarea de la slujba de Înviere - 12 ore în urmă
5 mai- Sfânta Mare Muceniță Irina - 13 ore în urmă
Vechi tradiții românești. Spălatul ritual pe față, în ziua de Paști - 13 ore în urmă
S-a definit oficial ce e carnea, ca să nu mai apară denumiri precum ”friptură din tofu”
Missouri a devenit primul stat american care a definit în mod oficial carnea ca fiind ”un aliment de provenienţă animalieră”, împiedicând astfel produsele de origine vegetală să folosească această denumire, spre bucuria crescătorilor de vite, informează AFP, citată de Agerpres.
Astfel, nu vor mai putea să existe pe piaţa produse precum „friptură din tofu” şi „cârnaţi vegetarieni”. Producătorii nu vor mai putea de acum înainte să comercializeze înlocuitori ai cărnii de origine vegetală folosind termeni care sunt de obicei rezervaţi produselor obţinute din carne.
Bizare probleme mai au unii. Să te apuci să consumi timp și energie ca să definești oficial ce e carnea pare puțin cam comic. Dar, firește, fiecare definește ce vrea în ograda proprie.