Share
Numele Sorinei Pintea va rămâne legat de Spitalul Regional de la Iași

Numele Sorinei Pintea va rămâne legat de Spitalul Regional de la Iași

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a prezentat, ieri, la Palatul Culturii din Iași, proiectul legat de construirea Spitalului Regional de Urgență.  De fapt, ea conduce  echipa de implementare a acestui proiect,  din care mai fac parte Martin Schriever, managerul de proiect desemnat de Banca Europeană de Investiții (BEI) și Simon Barnes, director în cadrul BEI.  ”Acum, în An Centenar, trebuie să demonstrăm că suntem în stare să facem lucruri extraordinare. Am venit astăzi, aici, tocmai pentru a aduce ieșenilor și tuturor celor din Regiunea Nord-Est certitudinea construirii Spitalului Regional de Urgențe” – a alungat Sorina Pintea orice urmă  de pesimism legată de acest important proiect.

Presa ieșeană a apreciat foarte mult prestația Sorinei Pintea, care a dovedit că e la curent cu problemele din sănătatea ieșeană, după ce i-a luat la rost pe responsabilii locali pentru că  nu cheltuiesc cele 10 milioane,  pe care ministerul i-a alocat din fondul de rezervă pentru reparații la Institutul de Boli Cardiovasculare Iași, afectat de un incendiu.  ” Din 16 mai sunt bani alocaţi pentru reparaţii. Banii sunt la Iaşi, de ce nu sunt folosiţi? Să vină ministrul să facă proceduri? Îmi pare rău”  – i-a pus la punct Sorina Pintea.

Ministrul Sănătății s-a mai întâlnit cu managerii de spitale din Iași și a vizitat câteva spitale. După masă, a luat avionul pentru a zbura la Cluj, ca să vină acasă în Baia Mare.

Foto: infoiasionline.ro.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu