Share
Accident rutier grav în Moisei; Un autocar cu cetățeni polonezi a părăsit partea carosabilă, intrând într-o casă

Accident rutier grav în Moisei; Un autocar cu cetățeni polonezi a părăsit partea carosabilă, intrând într-o casă

În urmă cu câteva minute, pe DN18, în Moisei a avut loc un accident rutier grav.

Un autocar cu cetățeni polonezi a părăsit partea carosabilă, intrând într-o casă.

A fost activat Planul Roșu de intervenție. S-au deplasat spre locul evenimentului două autospeciale de stingere cu apă și spumă, două de descarcerare, trei EPA SMURD, 1 TIM, o autospecială transport victime multiple, patru ambulanțe SAJ și un elicopter. Sunt mai multe victime.

Actualizare: Din informațiile disponibile până în acest moment, au fost implicați 51 de cetățeni polonezi, dintre care conducătorul autocarului este inconștient, în curs de resuscitare. Restul pasagerilor sunt conștienți. Au fost suplimentate forțele de intervenție, astfel: ISU BN – 2 EPA, 1 ATPVM, informează ISU Maramureș.

Actualizare 1: Opt persoane au fost transportate la spital – cinci la Borșa, trei la Vișeu de Sus. Restul persoanelor implicate se află la o pensiune din zonă.

Actualizare 2: Primele manevre de resuscitare ale șoferului autocarului implicat în accident au fost efectuate de Timiș Gabriel, de la SP Vișeu de Sus, împreună cu 3 elevi subofițeri aflați în prima zi de practică. Aceștia se aflau în timpul liber și s-a nimerit să treacă prin zonă. Până la sosirea echipajelor medicale au dat o mână de ajutor. Din păcate, șoferul a fost declarat decedat.

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu