Share
O poveste, două vești: În Baia Mare o tânără s-a aruncat dintr-un bloc de pe Traian. Și-a revenit din comă însă ar putea rămâne din păcate fără piciorul stâng!

O poveste, două vești: În Baia Mare o tânără s-a aruncat dintr-un bloc de pe Traian. Și-a revenit din comă însă ar putea rămâne din păcate fără piciorul stâng!

O poveste, două vești! În Baia Mare o tânără s-a aruncat dintr-un bloc de pe Traian. Și-a revenit din comă însă ar putea rămâne din păcate fără piciorul stâng!

În seara de 23 noiembrie s-ar fi putut întâmpla o tragedie în municipiul Baia Mare. O tânără în vârstă de 18 ani s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc-turn de pe bulevardul Traian.

Totul s-a întâmplat în jurul orei 18.51. La fața locului, polițiștii au identificat victima ca fiind o tânără de 18 ani care, în timp ce se afla singură în apartament, a căzut de la etajul 8 pe acoperișul unui magazin. Ea a fost transportată la spital.

Tânăra a suferit multiple fracturi la nivelul mebrelor superioare și inferioare. Acest caz era similar cu cel care a avut loc în 6 decembrie 2015, când protagonistă era o tânără în vârstă de 16 ani. Atunci adolescenta s-a aruncat de la etajul 7 al aceluiași bloc, căzând pe terasa de la intrarea în scară, și aceasta supraviețuind.

Revenind la cazul de față, trebuie să spunem că tânăra, originară din județul Bistrița-Năsăud s-a trezit din coma profundă în care se afla, doar că a aflat o veste mai puțin dorită. Există posibilitatea să îi fie amputat piciorul stâng. Între timp ea este consiliată permanent de psiholog. Rămâne de văzut cum va evolua starea acesteia. Sperăm să fie una înspre bine!

C.Ț.

Citește și

S-a întâmplat în această seară: O tânără de 18 ani a căzut de la etajul 8 al unui bloc din Baia Mare

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu