Share
Moarte suspectă în Maramureș!: Situație la Câmpulung la Tisa! O femeie în vârstă de 66 de ani, decedată în casă. Avea unele leziuni la cap!

Moarte suspectă în Maramureș!: Situație la Câmpulung la Tisa! O femeie în vârstă de 66 de ani, decedată în casă. Avea unele leziuni la cap!

Moarte suspectă în Maramureș! Situație la Câmpulung la Tisa! O femeie, în vârstă de 66 de ani, decedată în casă. Avea unele leziuni la cap!

După-amiaza de marți, 14 septembrie, a adus un caz ciudat la Câmpulung la Tisa. O femeie care locuia singură a fost găsită în stare critică în casa proprie de către nepotul ei.

Aacesta a sunat imediat la 112, astfel că la fața locului au ajuns, de urgență, atât un echipaj medical, cât și polițiștii, pentru a determina circumstanțele în care s-a întâmplat totul. Spunem asta pentru că vârstnica avea unele leziuni la nivelul capului. Momentan nu se cunoaște dacă femeia a căzut sau a fost lovită.

Polițiștii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, conform procedurii și au încadrat decesul la moarte suspectă. „Marți, 14 septembrie, la ora 18.18, polițiștii Secției 6 Sarasău au fost sesizați, telefonic, de către un medic din cadrul Spitalului din Sighetu Marmației, cu privire la faptul că, la Secția U.P.U., a fost transportată o femeie, cu mai multe leziuni la nivelul capului, care la scurt timp a decedat. Deplasați la fața locului, polițiștii criminaliști au identificat cadavrul unei femei, de 66 de ani, din Câmpulung la Tisa. Cercetările sunt în desfășurare, în vederea stabilirii împrejurărilor în care a survenit decesul”, explică reprezentanții IPJ Maramureș.

Ancheta este coordonată de procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureș. În prezent se așteaptă rezultatul necropsiei, procedura medicală fiind singura care poate face lumină, dacă a fost crimă sau nu, respectiv care sunt circumstanțele în care femeia a suferit leziuni la nivelul capului.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu