Share
Maramureș: Cel mai mult a plouat în zona comunei Strâmtura. Ploile nu ne dau pace nici astăzi

Maramureș: Cel mai mult a plouat în zona comunei Strâmtura. Ploile nu ne dau pace nici astăzi

Vremea a fost in general instabila si s-a racit fata de zilele precedente. Cerul a prezentat innorari temporar accentuate si pe arii extinse au cazut ploi si cu caracter de averse insotite si de descarcari electrice. Izolat ploile au avut si caracter torential.

Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 15.6 l/mp la Stramtura. Vantul a suflat slab la moderat, cu intensificari temporare in zona montana inalta de pana la 47 km/h la statia meteo Iezer.

Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 17 grade la Ocna Sugatag si 19 grade la Sighetu Marmatiei. In zona montana inalta temporar s-a semnalat ceata. Cel mai rece a fost la statia meteo Iezer 3 grade. Stratul de zapada masura pana la 8 cm la statia meteo Iezer.

Vremea va fi in general instabila si racoroasa pentru aceasta perioada. Cerul va prezenta innorari temporar accentuate si pe arii extinse vor cadea ploi cu caracter de aversa insotite si de descarcari electrice si izolat grindina. Pe arii restranse cantitatile de apa vor depasi 15-20 l/mp si izolat 25 l/mp.

Vantul va sufla slab la moderat cu unele intensificari locale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse astazi, vineri, 14 mai, intre 9-13 si 19 grade, iar cele minime intre 7 si 9-13 grade, conform modelelor meteo existente. Maine se va inregistra o acalmie dupa zilele cu ploi si furtuni.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu