Share
Maramureșeanul Florin Vicențiu Silaghi îmbină cu succes cariera de jandarm cu cea de înotător (FOTO)

Maramureșeanul Florin Vicențiu Silaghi îmbină cu succes cariera de jandarm cu cea de înotător (FOTO)

De 1 Decembrie, Inspectoratul de Jandarmi Județean Pintea Viteazul a făcut cunoscută povestea plt. adj. șef Florin Vicențiu Silaghi din cadrul Detașamentului 2 Jandarmi Baia Mare, care în timpul său liber practică înot.

Colegii îl descriu ca un bun profesionist în ambele domenii.

„Cu dorinţa de a face performanţă, pe jandarm îl găsim frecvent într-un bazin de înot din Baia Mare, acesta antrenând atât colegi care doresc să îşi perfecţioneze sau să îşi îmbunătăţească condiţia fizică, cât şi alţi sportivi din Baia Mare şi nu numai.

Încadrat la Inspectoratul de Jandarmi Județean Maramureș în anul 1996, a participat de nenumărate ori atât la concursurile organizate de către Ministerul Afacerilor Interne și Inspectoratul General al Jandarmeriei Române, cât și la concursurile de Master, organizate de către Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

La numeroasele competiții la care a participat jandarmul nostru a obţinut locuri fruntaşe astfel:

  • în anul 2015 a obținut locul 2 la competiția organizată de către Minisrerul Afacerilor Interne în localitatea Brăila
  • în anul 2016 a obținut locul 2 la competiția organizată de către Minisrerul Afacerilor Interne în localitatea Arad
  • în anul 2017 a obținut locul 2 la competiția organizată de către Minisrerul Afacerilor Interne în localitatea Bacău
  • în anul 2018 a obținut locul 1 la competiția organizată de către Minisrerul Afacerilor Interne în localitatea Târgoviște
  • în anul 2019 a obținut locul 1 la competiția organizată de către Minisrerul Afacerilor Interne în localitatea Baia Mare

Profesionalismul de care a dat dovadă de-a lungul carierei a făcut ca acesta să fie foarte apreciat la locul de muncă, pentru modul exemplar în care și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu. Amintim doar cel mai recet exemplu. În data de 27 septembrie, în jurul orelor 10:30, plt.adj. șef Silaghi Florin Vicențiu în timp ce se afla în executarea misiunii de asigurare a ordinii publice în zona unei secții de votare de pe bd. Republicii din municipiul Baia Mare a observat două persoane de sex masculin care aveau asupra lor un bagaj suspect. Colegul nostru a solicitat sprijin echipei de intervenție din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș. În urma verificărilor s-a constatat faptul că cei doi au pătruns într-un imobil de pe bd. Republicii aflat în construcție, de unde au sustras cablul din panoul de siguranță. Cele două persoane, corpul delict și actele de constatare au fost predate către Poliția Municipiului Baia Mare în vederea continuării cercetărilor.

Ne bucurăm să avem printre noi oameni cu multiple pasiuni, dedicați Armei Jandarmeriei!”, povestesc reprezentanţii IJJ Maramureş.

De peste douăzeci de ani, maramureşeanul reușește să îmbine devotamentul, spiritul civic și profesionalismul, specifice carierei de jandarm, cu pasiunea pentru înot.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu