Share
Meteo Maramureș: Fluctuații termice în intervalul următor. Este așteptată o nouă încălzire începând cu 9 octombrie. Vezi estimările pe două săptămâni

Meteo Maramureș: Fluctuații termice în intervalul următor. Este așteptată o nouă încălzire începând cu 9 octombrie. Vezi estimările pe două săptămâni

Vom avea parte de fluctuații termice în Maramureș, în intervalul următor. Răcorirea din zilele următoare va fi urmată de o nouă încălzire începând cu 9 octombrie. Tendința se va menține preț de câteva zile. Cât despre ploi, acestea vor apărea numai în anumite intervale, iar răspândirea precipitațiilor nu va fi uniformă.

Din data de 5 până în data de 8 octombrie, maximele termice vor scădea de la 19-22 la 27 de grade la 9-13 la 19 grade, indică modelele meteorologice valabile în clipa de față.

Începând cu 9 octombrie și până la începutul celei de-a doua săptămâni, valorile maxime vor fi în creștere de la 9-13 la 19 grade, urmând să se situeze de la 13-19 la 22 de grade. În a doua jumătate a intervalului, temperaturile maxime vor fi din nou în scădere treptată către intervalul de la 9-13 la 19 grade, caracterizând un regim termic apropiat pentru perioada din calendar.

Temperaturile minime vor fi în scădere de la medii de 9-13 la 19 grade la începutul intervalului, spre de la 5 la 7-9 grade în zilele imediat următoare. Spre exemplu, în 9 octombrie, acestea vor fi de la 7 la 9-13 grade. În fapt, în intervalul 9-13 octombrie, minimele termice vor menține crescute către valori de la 7 la 9-13 grade, apoi vor scădea treptat până la sfârșitul intervalului, spre de la 5 la 7-9 grade.

Va ploua, pe arii restrânse însemnat cantitativ, în intervalul 5–8 octombrie, urmând ca în intervalul 9-13 octombrie vremea să se caracterizeze printr-o acalmie. Apoi, din 14 octombrie, probabilitatea de apariție a ploilor va fi din nou în creștere, conform modelelor meteo actuale.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu