Share
Meteo Maramureș: Vreme schimbătoare cu fluctuații termice. Vor alterna zilele însorite cu cele ploioase. Vezi estimările pe două săptămâni

Meteo Maramureș: Vreme schimbătoare cu fluctuații termice. Vor alterna zilele însorite cu cele ploioase. Vezi estimările pe două săptămâni

Vremea va fi schimbătoare în intervalul următor, indică estimările făcute de specialiști pentru următoarele două săptămâni. Vom avea și zile răcoroase, cu ploi. și zile mai călduroase, cu cer senin și soare strălucitor.

La începutul intervalului, media valorilor termice diurne va fi în jur de 27-29 de grade, însă în perioada 19-21 august, pe fondul accentuării instabilității atmosferice, se va răci ușor până spre maxime de 22-25 de grade.

Ulterior, regimul temperaturilor maxime va prezenta variații în jurul normelor climatologice. Pentru 22 și 23 august și pentru finalul lunii sunt prognozate maxime termice în jur de 27-29 de grade, iar în restul intervalului, media acestora va fi de 25-27 de grade. Media temperaturile minime pe parcursul întregului interval, va fi cuprinsă între 9-13 și 19 grade.

Probabilitatea pentru averse pe arii mai extinse va fi mai ridicată în zilele de 18, 19 și 20 august și în jurul datei de 24 august. În restul intervalului, fenomene asociate instabilității vor fi pe arii mai restrânse, conform modelelor meteo actuale.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu