Share
Maramureșeanca Patricia Moldovan a cucerit Trofeul Festivalului-concurs online de interpretare volcală „Armonii de Vacanță” (VIDEO)

Maramureșeanca Patricia Moldovan a cucerit Trofeul Festivalului-concurs online de interpretare volcală „Armonii de Vacanță” (VIDEO)

De maramureșeanca Patricia Moldovan (12 ani) am mai scris, iar acum trebuie iar felicitată. La final de iunie a câștigat Trofeul Festivalului-concurs online de interpretare volcală „Armonii de Vacanță”.

„Au participat concurenți din toată țara, cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani. Jurizarea a fost în direct, online, iar juriul a fost reprezentat de personalități ale muzicii din Iași si București. Concursul a avut două secșiuni mari: Muzică populară și Muzică ușoară, eu obținând cea mai mare medie din concurs”, a precizat, pentru DirectMM, Patricia Moldovan.

Noi o felicităm și îi urăm mult succes! Mai jos aveți cântecul interpretat de aceasta în concurs.

Patricia Moldovan

De maramureșeanca Patricia Moldovan (12 ani) am mai scris, iar acum trebuie iar felicitată. Recent a câștigat Trofeul Festivalului-concurs online de interpretare volcală „Armonii de Vacanță”. Aceasta este cântecul interpretat de ea. Felicitări!Detalii aici: https://www.directmm.ro/super/maramureseanca-patricia-moldovan-a-cucerit-trofeul-festivalului-concurs-online-de-interpretare-volcala-armonii-de-vacanta-video/

Gepostet von Direct MM am Montag, 10. August 2020

 


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu