Share
Topul firmelor 2019 i-a premiat pe agenții economici care realizează aproape 30% din cifra de afaceri a Maramureșului

Topul firmelor 2019 i-a premiat pe agenții economici care realizează aproape 30% din cifra de afaceri a Maramureșului

Vineri, 25 octombrie 2019, cu începere de la ora 11.00, a avut loc cea de-a XXVI-a ediție a ”Topului Firmelor Maramureșene”, inițiativă prin care se premiază anual performanțele agenților economici din județ. Festivitatea de decernare a premiilor a avut loc la Centrul de Instruire si Marketing ”Gheorghe Marcaș” al Camerei de Comerț și Industrie Maramureș.

În cadrul evenimentului au fost premiate 127 de companii, grupate pe clase de mărime și domenii de activitate, care au contribuit la dezvoltarea economică și durabilă a județului și la creșterea indicatorului de calitate a vieții pentru maramureșeni. Companiile câștigătoare însumează o cifră de afaceri de aproximativ 6 miliarde de lei, ceea ce reprezintă aproximativ 30% din cifra de afaceri înregistrată la nivelul județului Maramureș. Metodologia după care a fost premiată excelența în mediul de afaceri are la bază performanțele economico-financiare anuale ale companiilor și este unitară la nivel national, fiind elaborată de Camerele de Comerț si Industrie din România.

„În semn de apreciere și respect față de performanțele economice înregistrate la nivelul județului Maramureș, instituția camerală rămâne aproape de mediul de afaceri prin organizarea acestui eveniment care celebrează excelența și rezultatele economice remarcabile, ale principalelor companii ce formează motorul economiei local. Datele aferente situațiilor financiare anuale, depuse la Administrația Județeană a Finanțelor Publice Maramureș, au definit pentru ediția din acest an a Topului Firmelor Maramureșene un clasament cu un potențial competitiv mai generos. Această situație se datorează numărului mai mare de companii înscrise în competiția noastră, comparativ cu edițiile trecute. Statistica datelor indică o influență pozitivă, care relevă idei de afaceri profitabile și continuitatea unor performanțe economice înregistrate de companiile maramureșene. ” – a spus Florentin-Nicolae Tuș,  președintele Camerei de Comerț și Industrie (CCI) Maramureș.

Manifestările dedicate acestei ediții a Topului Firmelor Maramureșene au fost încheiate cu Balul Excelenței în Afaceri.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu