Share
Talent și pasiune: Băimăreanca Laura Gabriela Oana a obținut Marele Premiu al Galei Tânărului Actor HOP

Talent și pasiune: Băimăreanca Laura Gabriela Oana a obținut Marele Premiu al Galei Tânărului Actor HOP

Ediţia a 25-a a Galei Tânărului Actor HOP, program de tradiție al UNITER, a avut loc sâmbătă seara, 27 august, la Casa de Cultură a Studenților din Alba Iulia.

Tema ediției a fost Musical = Actor Total + Show Total. Directorul artistic al Galei HOP a fost coregraful și regizorul Răzvan Mazilu.

Printre premiați se numără și o băimăreancă. Este vorba despre actrița Laura Gabriela Oana (23 de ani). Ea a obținut Premiul „Ştefan Iordache” – Marele Premiu al Galei Tânărului Actor HOP.

Tânăra a participat la Gala HOP 2022 la secțiunea „Individual” cu momentul „Doamnelor de la Brunch” și la secțiunea „Grup” cu momentul (încă un) Musical!, alături de colegii ei de la Universitatea Babeș-Bolyai – Dragoș Ioniță și Cabiria Morgenstern – și Andrei Duțu, absolvent al Universității West London, Marea Britanie.

„HOP! Recunoștința pe care o simt nu poate fi cuprinsă în câteva rânduri scrise aici, însă vreau să mulțumesc public pentru ceea ce am dobândit în cele câteva zile pe care aș fi vrut să le fac mai lungi, dacă s-ar fi putut. Mi-ar fi plăcut ca Gala Hop 2022 (Musical= Actor total+ Show total) să dureze măcar o viață, însă cum a trebuit să o comprimăm într-o săptămână, am nevoie să-mi organizez puțin gândurile ca să vi le pot împărtăși. Așa că:

-Mulțumesc juriului care mi-a oferit Premiul „Ștefan Iordache”- Marele Premiu al Galei Tânărului Actor HOP și care ne-a distins cu Premiul „Cornel Todea”- Premiul pentru cea mai bună trupă de actori. Cuvintele rostite la adresa mea mă onorează, îmi bucură sufletul și mă responsabilizează să fiu din ce în ce mai bună atât pe scenă, cât și în afara ei.
– Mulțumesc, Maria Alexievici pentru capacitatea ta extraordinară de a face 21 de actori să cânte împreună în câteva zile și pentru că ai știut să ne dai exact sfaturile care au contat, exact în momentele potrivite!
– Mulțumesc, Drago; și Andrei pentru că sunteți niște parteneri excepționali și pentru că „vă arde” să faceți musical așa cum mă arde și pe mine!
– Mulțumesc colegilor mei care au participat la Gala HOP – Gala Tânărului Actor și vă felicit din suflet! Mă bucur că vă cunosc și abia aștept să vă reîntâlnesc pe scenă!
– Mulțumesc, Andrei Dinu, Natalie Ester, Andrei Bouariu, Giani Alberto, Cabiria Morgenstern, Mike Savuica, Denisa Maria Besleaga!
– Vă mulțumesc vouă, celor ce ne-ați susținut și ne-ați luminat zilele de gală cu mesaje de încurajare!
Și în mod special vreau să-ți mulțumesc ție, Răzvan Mazilu! Datorită ție am zâmbit cu gura până la urechi și am plâns de emoție pe scenă făcând ceea ce mi-am dorit toată viața să fac, am dansat cu sufletul deschis și cu spatele drept, am întâlnit oameni minunați care m-au îmbogățit, am trăit o experiență care mi-a schimbat viața. Mulțumesc pentru generozitate și pentru că… ești!
Am petrecut la Alba Iulia 7 zile magice, cu 3 zile de gală, în care am prezentat 2 momente de musical individuale, 2 momente de musical cu minunații mei Dragoș și Andrei, 2 momente de musical cu cei 20 de colegi care au participat. A fost… o gură de aer!” – a scris tânăra actriță pe rețelele de socializare.

Felicitări!

L.C.H.

Foto: Cătălin Asanache


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu