Share
Trei elevi de la Colegiul de Arte Baia Mare au obținut premii la Concursul Național de Interpretare a muzicii românești „Sigismund Toduță”

Trei elevi de la Colegiul de Arte Baia Mare au obținut premii la Concursul Național de Interpretare a muzicii românești „Sigismund Toduță”

Zilele trecute, la Bistrița s-a desfășurat Concursul Național de Interpretare a muzicii românești „Sigismund Toduță”, ediția 40.

Printre participanți s-au regăsit și tineri din Maramureș, elevi ai Colegiului de Arte din Baia Mare. Aceștia au avut o prestație foarte bună și iată de premii au obținut:

 • Băban Dariu, clasa a IX-a, Canto clasic – Premiul II – a interpretat Arie Lascia ch’io pianga Handel și „Ardemi-te-ai codru des” – Tiberiu Brediceanu;
 • Ariana Ormenișan, clasa a X-a, Canto Clasic – Mențiune – a interpretat Arie ,,Alleluia” – Mozart și Liedul ,,Pașii” – Felicia Donceanu;
 • Oana Larisa Pop, clasa a IX-a, Canto popular, Premiul III.

„Felicitări, copiii mei harnici, frumoși și talentați Oana Larisa Pop, Ariana Ormenișan și Băban Dariu – ați reprezentat cu cinste Colegiul de Arte Baia Mare! Mulțumesc frumos, cu profund respect, domnului profesor Lepadatu Cristian-Mihail pentru acompaniamentul copiilor si părinților pentru efort și susținere!”, transmite prof. Mihaela Bob-Zăiceanu, coordonatoarea elevilor.

Felicitări tuturor și mult succes în continuare!

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.2 Comentarii în această postare

 1. Mureșan Ioan Calin

  Aceste știri vin in plic sau ,,incercati,, sa vă documentați? Ați ratat singurul premiu I obținut de un elev al Colegiului de arte la acest concurs. Vai de ea ,,meserie,, de ziarist, după mine nu aveți nici o treabă cu munca de ziarist.

  Răspunde
 2. Mureșan Ioan Calin

  De ce nu afișați comentariile, va este rușine de ele?

  Răspunde

Lasă un comentariu