Share
Aproximativ 400 de concurenți din peste 10 județe se vor reuni în Maramureș în cadrul Festivalul Național de Muzică „Lira”

Aproximativ 400 de concurenți din peste 10 județe se vor reuni în Maramureș în cadrul Festivalul Național de Muzică „Lira”

Festivalul Național de Muzică „Lira” – aflat la cea de a X-a ediție – se va desfășura în perioada 18 – 20 noiembrie la Casa de Cultură a orașului Tăuții Măgherăuș.

Tineri talentați din toate colțurile țării își vor arăta talentul în cadrul festivalului-concurs, în atenția juriului și a publicului. Ediția din acest an reunește peste zece județe (Maramureș, Cluj, Bihor, Satu Mare, Sălaj, Mureș, Harghita, Arad, Sibiu, Caraș Severin, Suceava, Brașov) și aproximativ 400 de tineri concurenți.

Artiști precum Mihai Trăistariu, Luminița Anghel, Diana Pap, Cristina Bondoc sau Nicolae Furdui Iancu vor aprecia fiecare moment în parte și vor stabili clasamentul final al competiției muzicale.

Festivalul cuprinde două secțiuni principale și o secțiune suplimentară. Secțiunea de muzică populară și muzică ușoară/ pop, dar și secțiunea „după cortină”. Evenimentul își propune descoperirea și promovarea tinerilor soliști români, oferindu-le posibilitatea de a cânta live pe scenă și de a obține titluri, distincții și premii.

Intrarea este liberă. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural Artist pentru Artă și Ring Arte Media, în parteneriat cu Primăria Tăuții Măgherăuș. Vezi aici programul detaliat.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu