Share
Maramureșeanca Adina Kofă, reprezentanta României, a câștigat Miss Tourism of the Globe, ediția 2023

Maramureșeanca Adina Kofă, reprezentanta României, a câștigat Miss Tourism of the Globe, ediția 2023

Performanță superbă pentru România la unul dintre cele mai prestigioase concursuri ale frumuseții din lume.

Maramureșeanca Adina Kofă (Danci), reprezentanta țării noastre, a câștigat marele titlu Miss Tourism of the Globe, organizat, de asemenea, la Shanghai.

În fapt, este vorba despre cel de-al doilea concurs de Miss Tourism, pentru care reprezentanta României s-a aflat, din 9 decembrie până astăzi, 24 decembrie, în China.

Adina Kofă (Danci), în vârstă de 26 de ani din Borșa, Maramureș, a cucerit locul 1 și marele premiu, în timp ce reprezentanta țării gazdă, China, a obținut locul 2, iar podiumul a fost completat de reprezentanta Venezuelei, care s-a clasat pe locul 3 în ierarhie.

„În primul rând, îmi doresc să promovez frumusețea sub toate formele, moștenirea spirituală a sufletelor umane, tradițiile, valorile națiunilor, credințele în Pace, Artă, Empatie, Unitate și, cel mai important, în Iubirea. Aș promova toate acestea cu toată ființa mea, întrucât cred că frumusețea vine din interior și se reflectă în exterior. Cred că frumusețea se exprimă prin bunătate, grijă față de ceilalți și compasiune, iar toate acetea fac din lume un loc mai bun unde toată lumea să se bucure și să se protejeze miracolul Iubirii și al Vieții”, arată pentru DirectMM.ro Adina Kofă.

Iar pentru că vor fi cititori din toată lumea care vor citi acest articol, întrucât materialul va fi distribuit world-wide, vom publica și declarația Adinei în limba engleză.

„First I would promote the beauty in all forms, spiritual heritage of human souls, traditions, the values of nations , the beliefs in Peace, Art, Emphaty, Compation and the most impirtant Love. I would promote all this with my entire beeing that I am, I believe beauty comes from inside and reflect to outside and it express it self by kindness, care for others, compassion, make the world a better place where everyine to enjoy and to protect the miracle of Love and Life”, states Adina Kofă (Danci), the winner of Miss Tourism of the Global 2023.

Adina Kofă a obținut titlul de Miss Tourism în România, în anul 2021, chiar de la prima sa participare la un astfel de concurs, odată cu Festivalul Romanian InfoFashion din Buşteni. Tânăra borșeancă vede, însă, modelling-ul mai degrabă ca pe un hobby. Este implicată în numeroase activități, pe cât de variate și diferite între ele, pe atât de complexe.

La doar 26 de ani, a reușit să câștige experiență în multe domenii. În primul și primul rând, este angajată în sistemul medical, fiind, totodată, voluntar, și în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Maramureș. Este studentă și la inginerie silvică, cursuri pe care le face în cadrul Facultății de Horticultură de la USAMV Cluj. Este foarte pasionată și de aviație, ea urmând cursuri de planorism la Aeroclubul Baia Mare. Mai este pasionată și de desen și se implică în zeci de acțiuni civice, fie că vorbim despre campanii de donare de sânge, de antiviolență și antibullying, dar și la activități de salvare montană, ea fiind și voluntar în cadrul Salvamont Borșa.

Cătă ȚINEGHE


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu