Share
Lucacistul Dacian Robu a câștigat Trofeul „Ioana Zelina” din cadrul concursului regional „Prin labirintul matematicii”

Lucacistul Dacian Robu a câștigat Trofeul „Ioana Zelina” din cadrul concursului regional „Prin labirintul matematicii”

În weekendul trecut, Colegiul Național „Vasile Lucaciu” din Baia Mare a găzduit a XVI-a ediție a concursului regional „Prin labirintul matematicii”.

Au participat 482 de elevi – de la clasa a patra și până la clasa a douăsprezecea – din 7 județe (Bihor, Bistrița-Năsăud, Cluj, Maramureș, Mureș, Satu Mare, Sălaj).

În final, din cele 260 de premii 65 au fost obținut de lucaciști. Totodată, Trofeul „Ioana Zelina” a rămas acasă, fiind câștigat, cu punctaj maxim, de elevul Dacian Robu din clasa a XII-a și de doamna profesoară Gabriela Boroica.

La înmânarea trofeului a fost prezent și Paul Zelina (foto stânga), fost șef al promoției 2018-2019 al Colegiului „Vasile Lucaciu”, care este și unul dintre cei doi fii ai regretatei doamne profesor Ioana Zelina.

„E un bilanț bogat al unei competiții de anvergură, pentru organizarea căreia a fost nevoie de eforturi considerabile din partea tuturor celor implicați: concurenții și profesorii lor antrenori, profesorii din catedra de matematică a CNVL, profesorii și elevii supraveghetori și cei 65 de profesori corectori.

Nimic din toate acestea nu ar fi putut avea loc fără sprijinul necondiționat, material și moral, pe care l-am primit din partea partenerilor noștri – Consiliul Județean Maramureș și Inspectoratul Școlar Județean Maramureș – a conducerii Colegiului Național „Vasile Lucaciu” și al generoșilor sponsori. Le mulțumim încă o dată, tuturor!”, transmit cei de la Lucaciu.

Felicitări tuturor!

Foto: Ilinca Szabo, clasa a X-a E, CNVL


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu