Share
„Coconii Maramureșului” și soliști vocali ai Ansamblului „Transilvania” au participat la Târgul de Turism “Le Monde a Paris”

„Coconii Maramureșului” și soliști vocali ai Ansamblului „Transilvania” au participat la Târgul de Turism “Le Monde a Paris”

În perioada 16-19 martie, în capitala Franței s-a desfășurat Târgul de Turism “Le Monde a Paris”. Salonul Mondial de Turism este lider al manifestărilor expoziţionale de turism din Franţa, dedicate marelui public, având o tradiţie mai mare de 40 de ani.

Pe parcursul celor patru zile, vizitatorii au fost atraşi de ofertele turistice prezentate în cadrul evenimentului. Târgul se desfășoară de obicei în luna martie, întrucât francezii își pregătesc și rezervă vacanțele pentru perioada de vară încă din această lună.

La evenimentul de rang mondial a participat și Ansamblul Folcloric Național „Transilvania”. Publicul larg a rezonat cu momentul artistic susținut de „Coconii Maramureșului” (instructor de dans Adrian Sabău) și soliști vocali ai Ansamblului.

„Prezența instituției noastre la această manifestare a reprezentat o adevărată oportunitate de a prezenta în lume folclorul, tradițiile și tot ce este autentic maramureșean” – se precizează pe pagina Ansamblului „Transilvania”.

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu