Share
Kickboxerul Andrei Ostrovanu, de la Ayo Gyma Baia Mare, și-a adjudecat centura la 71 kg prin victorie cu KO în prima repriză (GALERIE FOTO)

Kickboxerul Andrei Ostrovanu, de la Ayo Gyma Baia Mare, și-a adjudecat centura la 71 kg prin victorie cu KO în prima repriză (GALERIE FOTO)

Duminică seara, la Oradea s-a desfășurat Gala de kickbox Colosseum Tournament XV. Unul dintre capetele de afiș l-a reprezentat disputa pentru centura vacantă la categoria -71 kilograme, dintre Andrei Ostrovanu (Ayo Gym Baia Mare) și Marian Dinu. Lupta a fost precedată, așa cum se obișnuiește în sporturile de contact, de un schimb de replici spumoase între cei doi combatanți. Andrei Ostrovan a câștigat rapid lupta prin knockout tehnic în prima repriză. Acesta a reușit o lovitură de genunchi care l-a destabilizat pe adversar, loviturile de braț care au urmat scoțându-l din luptă pe Dinu, al cărui antrenor  – ”Pitbull” Atodiresei – a fost nevoit să arunce prosopul în ring.

”Înaintea luptei au existat altercații verbale între noi și mă bucur că am reușit să mă țin de promisiunea făcută încă de la început, și anume că lupta se va termina înainte de limită, în favoarea mea! Mulțumesc echipei mele Ayo Gym, antrenorului meu Alin Bălașa și preparatorului fizic Adrian Eusebio Brezovszky pentru pregatirea tactico-fizică; mulțumesc sponsorului meu Oficial Safe Construcții Civile și Industriale pentru susținerea acordată încă de la începutul carierei mele; mulțumesc colegilor de antrenament și celor care m-au ajutat în sparring; mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în pregătirea mea pentru această luptă importantă și, nu în ultimul rând, mulțumesc toturor celor care m-au susținut atât din salaOlimpia, cât și din fața micilor ecrane!” –  a declarat Ostrovanu după meci.

După o binemeritată pauză, Andrei va continua pregătirile, următoarea luptă urmâd să aibă loc în decembrie, la București, tot în cadrul Galei Colosseum Tournament, când e posibil ca Marian Dinu să primească șansa de a-și lua revanșa.

Rafael HEKMAN

Foto: facebook Andrei Otrovanu & Ayo Gym


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.



Lasă un comentariu