Share
CS Minaur se poate întoarce cu medalia de bronz

CS Minaur se poate întoarce cu medalia de bronz

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 18.30, Sala Sporturilor ”Horia Demian” din Cluj-Napoca va fi gazda partidei dintre ”U” Cluj-Napoca și CS Minaur Baia Mare.

Acest joc este din cadrul etapei a 24-a din Liga Zimbrilor și poate să aducă la închiderea luptei pentru medalia de bronz din acest sezon al Ligii Zimbrilor la handbal masculin.

Cu alte cuvinte, dacă Minaur se impune, bătălia pentru medalie s-a încheiat cu băimărenii câștigători. Ar fi a 29-a medalie națională a unui club fondat acum 50 de ani (3 de aur, 9 de argint și 17 de bronz). Minaur este calificată și în sferturile de finală ale Cupei României, întrecere pe care a câștigat-o de șase ori. Băimărenii vor juca în cupă acasă, pe 1 mai, cu CSM Focșani (sferturi).

Jocul cu ”U” Cluj nu este vital pentru noi, deoarece avem nevoie de două puncte în ultimele trei meciuri pentru bronz, însă ar fi bine să “punem punct” campionatului pentru a ne putea concentra pe celelalte două obiective. Pentru clujeni însă, o înfrângere poate însemna retrogradarea directă, arată csminaur.ro. În momentul de față, Minaur are 51 puncte din 23 meciuri, cu șanse mici de a mai prinde locul 2, dar cu victoria asigurată la Cluj, s-ar desprinde de locul 4. Clujenii sunt pe locul 14, cu 13 puncte din 23 meciuri și s-ar putea duce direct în a doua divizie.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu