Share
La Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» toate activitățile cu publicul rămân suspendate până în 31 mai

La Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» toate activitățile cu publicul rămân suspendate până în 31 mai

Muzeul Judeţean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» anunță că toate activitățile cu publicul, inclusiv vizitarea expozițiilor, rămân suspendate până în 31 mai.

„Starea de sănătate și siguranța vizitatorilor noștri, respectiv a personalului muzeului, precum și a comunității ca întreg reprezintă una dintre prioritățile instituției noastre. Aplicăm în continuare măsurile luate de autorități pe plan național și internațional și lucrăm la adaptarea programului și a condițiilor de vizitare pentru a elimina riscurile și vulnerabilitățile generate de răspândirea COVID-19 pentru a putea relua programul cu publicul în condiții adecvate. Informațiile privind reluarea accesului public vor fi transmise în timp util”, spun reprezentanții instituției de cultură.

În această perioadă, legătura cu publicul se păstrează online. „Vă poftim să parcurgeți turul virtual al Muzeului Județean de Artă «Centrul Artistic Baia Mare» în secțiunea «Vizitare» de pe pagina web www.muzartbm.ro și pe blog la adresa muzeuldeartabaiamare.wordpress.com (nu uitați de activarea FlashPlayer). Activitatea instituției noastre continuă, iar pentru orice informații vă invităm să ne contactați pe adresa de e-mail muzartbm@yahoo.com sau prin intermediul rețelelor de socializare”, adaugă cei de la muzeu.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu