Share
Va avea loc spectacolul caritabil „Alături de cei din linia întâi”; Donațiile vor sprijini secția ATI a Spitalului TBC Baia Mare

Va avea loc spectacolul caritabil „Alături de cei din linia întâi”; Donațiile vor sprijini secția ATI a Spitalului TBC Baia Mare

Sâmbătă, 3 aprilie, de la ora 19.00, în mediul online se va desfășura spectacolul caritabil „Alături de cei din linia întâi”.

„Alături de cei din linia întâi – un spectacol live online, la care vă invităm pe toți cu mare drag, pentru a sărbători împreună 171 de ani de la înființarea Jandarmeriei Române și pentru a fi alături de cei aflați în durere în această perioadă!

Pentru a treia oară împreună într-un spectacol umanitar, Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” și Inspectoratul de Jandarmi Județean „Pintea Viteazul” Maramureș, alături de Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului, vă propun un eveniment cu muzică folclorică, patriotică, religioasă și dans. În comunitatea în care trăim împreună, contribuția fiecăruia dintre noi este necesară, mai ales în momente dificile” – precizează reprezentanții Ansamblului.

Evenimentul îi va găzdui pe invitații speciali: maestrul Dumitru Dobrican, Radu Ciordaș și Petrică Mureșan, cu participarea corpului de balet (sub coregrafia lui Emil Miheț) și a orchestrei Ansamblului Folcloric Național „Transilvania” (sub dirijarea maestrului Eduard Albina). Totodată, vor participa artiștii: Băban Răzvan, Filip Cristian, Moldovan Patricia, Bud Ionuța Denisa, Filip Andrada, Domuța Mircea, Lung Antoneta, Buda Marius, Mihali Maria, Bența Adrian, Bologa Ștefan, Zola Nicolae, Anca Ionuț, Demian Iuliana și Silviu David.

Toți cei care doriți să fiți parte din această inițiativă, puteți să donați în următoarele conturi:
Cont curent RON: RO92BRDE250SV05512392500;
Cont curent EURO: RO59BRDE250SV10695762500.

Donațiile vor sprijini activitatea continuă a secției ATI a Spitalului de Pneumoftiziologie „Doctor Nicolae Rușdea” din Baia Mare.

Evenimentul poate fi urmărit aici.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu