Share
Se lansează un film despre destinația de ecoturism Mara – Cosău – Creasta Cocoșului

Se lansează un film despre destinația de ecoturism Mara – Cosău – Creasta Cocoșului

Cele mai frumoase destinații ecoturistice din țară sunt promovate în cadrul inițiativei „Săptămânile ecoturistice ale României”, lansată la finalul lunii noiembrie. Mai exact, timp de şapte săptămâni, pe canalul Youtube Descoperă Eco-România vor fi lansate șapte filme despre cele mai spectaculoase eco-destinaţii văzute prin obiectivul fotografului de natură Mihai Moiceanu.

După  filmele despre Ţara Haţegului – Retezat și Ţinutul Zimbrului, în această săptămână este rândul lansării filmului  despre destinația de ecoturism Eco Maramureş – Mara – Cosău – Creasta Cocoșului, urmând ca săptămânile viitoare să fie lansate cele despre Băile Tuşnad, Ţara Dornelor, Pădurea Craiului și Colinele Transilvaniei. Mai exact, marți, 10 decembrie, va fi lansat trailerul, iar în 13 decembrie  – filmul despre destinația de ecoturism Eco Maramureș.

“Între râurile Mara și Cosău, cu rezervația Creasta Cocoșului la sud, destinația de ecoturism Eco Maramureș e un loc unic, un joc armonios de munți vulcanici, dealuri înverzite, sate cu tradiții și îndeletniciri de alții uitate. Oferta ecoturistică dezvoltată aici îmbogățește imaginea clasică a Maramureșului istoric cu tradiția lemnului în arhitectura locală, cu elemente noi legate de natură și peisajul tradițional. Destinația Eco Maramureș este dezvoltată prin programul «Dezvoltarea destinaţiilor ecoturistice în România», o iniţiativă comună a Romanian-American Foundation şi a Fundaţiei pentru Parteneriat, implementat de şapte unităţi de management de destinaţie, coordonate de Asociaţia de Ecoturism din România. Programul stimulează profesionalizarea managementului destinaţiilor de ecoturism şi reuşeşte să propulseze reţeaua de destinaţii sub brand-ul Descoperă Eco-Romania pe piaţa naţională şi internaţională de turism”, precizează reprezentanții Asociației EcoLogic – Unitatea de Management a destinației Eco Maramureș.

Mai multe detalii despre ecoturism şi iniţiatorii programului se pot afla accesând aceste linkuri:

www.ecomaramures.com
www.eco-romania.ro
www.rafonline.org
www.repf.ro
www.asociatiaaer.ro

Lasă un comentariu