Share
Săptămânal, de pe aeroportul băimărean avem trei curse externe și doar două interne

Săptămânal, de pe aeroportul băimărean avem trei curse externe și doar două interne

Prestige Tours – parte din consorțiul turc Caly Group – este al treilea turoperator care propune, începând de vara viitoare, zboruri charter din Baia Mare către Antalya și retur. Pentru a lansa oficial această cursă,  reprezentanții Prestige Tours   –  Mustaga Kadiroglu (președinte și unicul acționar) și Alin Rățoi (director), vezi foto stânga, alături de băimăreanul Cosmin Drule –  au venit, ieri, la aeroportul băimărean.

Prima plecare din Baia Mare va fi în 1 iunie, iar ultima a sezonului estival 2019 – 21 septembrie. Frecvența zborurilor va fi săptămânală, ziua de plecare fiind sâmbăta. Zborul charter va fi operat în parteneriat cu compania aeriana Atlas Global, cu o aeronavă Airbus 321, având o capacitate de 216 locuri, pentru care turoperatorul se așteaptă la un grad de ocupare similar cu cel înregistrat la plecările din Suceava, Cluj-Napoca, Arad, Craiova și București (98%).

“Prețul pentru pachetele turistice către Antalya, cu plecare cu plecare de pe Aeroportul Internațional ”Maramureș”, începe de la 399 euro/persoană, cu toate serviciile și taxele incluse: transport cu charter (catering inclus), 7 nopți cazare și masă conform hotelului ales, transfer aeroport-hotel-aeroport, asigurare medicală și storno, asistența în limba română” – au dat asigurări cei de la Prestige Tours .

Acest turoperator  își valorifica produsele exclusiv prin intermediul agențiilor de turism partenere. Așa că pachetele turistice cu cursă charter către Antalya sunt disponibile în toate agențiile de turism partenere din Baia Mare și din țară. În perioada noiembrie 2018 – martie 2019 se oferă  reduceri de până la 40%.

Deci, pentru a ne petrece concediul în Antalya, zburând de pe Aeroportul Internațional ”Maramureșul” din Baia Mare , deocamdată avem la dispoziție următoarele posibilități:

 

 

 

Cel puțin la momentul actual, suntem în postura paradoxală că, săptămânal,  avem asigurate trei curse internaționale (e drept, charter și  doar pentru sezonul estival)  și doar două curse interne (adică acelea destinate  parlamentarilor). Sperăm   noul an  să aducă mai multe curse  – de linie – pe ambele segmente: intern/extern.

1 Comentariu în această postare

  1. DE CE NU SE POATE CURSE SPRE PARIS SI LONDRA ?EU CRED CA AR AVEA MAI MULT SUCCES CA TURCIA !

    Răspunde

Lasă un comentariu