Share
Cerere mare pentru zborurile – și vacanțele – în Antalya; șanse infime de a prinde un last-minute

Cerere mare pentru zborurile – și vacanțele – în Antalya; șanse infime de a prinde un last-minute

O cursă TAROM realizată cu un avion de 180 de locuri și cu un grad de ocupare de 90% a reprezentat, vineri, 7 iunie,  startul zborurilor charter către Antalya, operate de Paralele 45. La acest zbor, peste 60% de turiști sunt din Maramureș, ceilalți provenind din Satu Mare și din județele limitrofe.

”Cu excepția acestei curse, toate celelalte zboruri din luna iunie sunt reținute în proporție de 100%. Locuri libere mai sunt doar în luna iulie, pentru cursele care încep din 5 iulie. Spre finalul lunii iar sunt reținute în proporție foarte mare, la fel ca la  finalul lunii august și începutul lunii septembrie.  Avionul va zbura de pe aeroport în fiecare zi de vineri, la ora 12.20, urmând să revină în vinerea următoare. Ultima cursă este programată să plece din Baia Mare în 20 septembrie și să revină în 27 septembrie. Este puțin probabil să existe variante de last-minute, solicitările fiind extreme de multe” – a precizat  Mircea Spătar, directorul Agenției Paralela 45 din Baia Mare.

Directorul Aeroportului Internațional Maramureș, Dorin Buda, a ținut să sublinieze că  orice categorie de aeronavă poate ateriza și decola din pe aeroportul băimărean în condiții de siguranță deplină.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu