Share
Eveniment caritabil de amploare pentru Florin Zaharie, maramureșeanul fără antebrațe; Ce artiști s-au alăturat cauzei

Eveniment caritabil de amploare pentru Florin Zaharie, maramureșeanul fără antebrațe; Ce artiști s-au alăturat cauzei

Duminică, 26 martie, de la ora 14.00, Sala Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare va găzdui evenimentul caritabil „Mână pentru două mâini – Meciul anului 2023 pentru visul lui Florin Zaharie de a-și ține din nou copilul în brațe”.

Este vorba despre câteva reprize de fotbal, acestea împletindu-se armonios cu momentele muzicale.

Programul sportiv va cuprinde câteva reprize de câte 7-10 minute de fotbal între eroii cu dizabilități de la Assoc Baia Mare și reprezentanți ai Poliției Locale, Spitalului TBC Baia Mare, UPU SMURD Maramureș, Pompieri, Armata, Daco Spartanii, Salvamont Maramureș și Serviciul Administrației Locale.

Artiștii care vor fi alături de Florin sunt:  Petrică Mureşan, Maria și Mihai Nemeș, Florentina Giurgi, Năstăcuța Iuga, Ionuț Bledea, Ansamblul Folcloric „Hori și Joc” Palatul Copiilor Baia Mare, Alexia Florescu, Diana Rednic, Red&Black Dance.

Florin Zaharie are 49 de ani, iar în septembrie 2016 a fost victima unui teribil accident de muncă. Totul s-a întâmplat la Dej, când bărbatul se afla pe cuva unei macarale şi muncea la un transformator.

Atunci, din cauza arcului electric declanşat, colegul său Gheorghe Coza a murit pe loc, iar el a suferit răni grave. Totodată, o mare parte a municipiului Dej a rămas fără electricitate pe o perioadă de zeci de minute.

De atunci Florin continuă să înfrunte cu determinare și curaj toate obstacolele noii lui vieți fără antebrațe.

„Haideți să-l ajutăm pe Florin Zaharie să-și îndeplinească cel mai mare vis a lui și anume să poată să-și țină din nou copilul în brațe, iar asta se va putea întâmpla doar prin achiziționarea a două proteze bionice în valoare de 65.000 euro bucata. Împreună suntem convinși că vom reuși!” – se precizează pe pagina Asociația Energia Mișcării.

Există și posibilitatea de a face donații direct în conturile lui Florin Dorel Zaharie :

BANCA BCR
RON: RO48 RNCB 0182 1212 9685 0001
EUR: RO53 RNCB 0182 1212 9685 0008
RNCB ROBU

Sau în contul Asociației Energia Mișcării (ONG) în cazul în care aveți nevoie de contract de sponsorizare.

Până în acest moment s-au strâns aproximativ 17.000 de euro.

L.C.H.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu