Share
Seminar de fiscalitate organizat de CCI MM: ”Noutăți și abordări fiscale cu Adrian Bența”

Seminar de fiscalitate organizat de CCI MM: ”Noutăți și abordări fiscale cu Adrian Bența”

Camera de Comerț și Industrie Maramureș continuă și în anul 2021 seria seminariilor organizate în colaborare cu drd. ec. Adrian Bența, consultant fiscal, auditor financiar și colaborator consecvent al instituției camerale.

Astfel, în data de 5 martie, între orele 10:00 și 16:30, va avea loc primul seminar de fiscalitate din acest an, principalele teme fiind închiderea exercițiului financiar 2020 și noutăți fiscale cu aplicare în anul curent.

Seminarul ”Noutăți și abordări fiscale cu Adrian Bența” este dedicat atât mediului de afaceri cât și tuturor persoanelor interesate să afle ultimele noutăți și abordări fiscale de la un specialist cu o vastă experiență în contabilitatea și fiscalitatea societății comerciale. Seminarul susținut de drd. ec. Adrian Bența va fi unul HIBRID, cu participare:

 • on-line pe platforma ZOOM și
 • direct, în sală , unde numărul de persoane acceptat va fi impus de reglementările sanitare în vigoare la acea data, dispuse în contextul pandemiei de COVID-19.

Înscrierile se fac până la data de 03 martie 2021 (locurile sunt limitate).

Taxa de participare este de 150 ron + TVA.

Tematici ce vor fi abordate în cadrul seminarului de fiscalitate:

 1. Noutăți fiscale cu aplicare în anul 2021;
 2. Principalele elemente pentru închiderea anului 2020. Provizioane deductibile, ajustare TVA în favoarea contribuabilului pentru clienți în insolvență sau în faliment;
 3. Calculul impozitului pe profit, Declarația 101;
 4. Proceduri de înregistrare financiar-contabilă și fiscală pentru granturile primite – măsura I, măsura II, măsura III;
 5. Grupul fiscal din perspectiva impozitului pe profit
 6. Grupul fiscal din perspectiva TVA;
 7. Procedurile privind lucrări și servicii efectuate de nerezidenți pe teritoriul României
 8. Recapitulație privind procedurile în domeniul TVA
 9. Jurisprudența Curții Europene de Justiție în domeniul TVA
 10. Discuții și consultanță pe spețe ale participanților la seminar.

Persoanele interesate să participe la acest seminar de fiscalitate se pot înscrie completând talonul de participare publicat pe site-ul Camerei de Comerț și Industrie Maramureș, www.ccimm.ro, pe e-mailul instituției camerale sau telefonic: cci_mm@ccimm.ro , telefon: 0262-221510.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu