Share
S-a pus piatra de temelie pentru noua biserică din Chechiş (GALERIE FOTO)

S-a pus piatra de temelie pentru noua biserică din Chechiş (GALERIE FOTO)

Duminică, 11 august, duminica a opta după Sfintele Rusalii, a înmulţirii pâinilor, Preasfinţitul Părinte Iustin, Episcopul Maramureşului şi Sătmarului, a oficiat Sfânta Liturghie Arhierească şi a pus piatra de temelie pentru noua biserică din Parohia Chechiş, Protopopiatul Baia Mare, în fruntea unui sobor de preoţi şi diaconi.

O mulțime de credincioşi au mers la acest eveniment al localităţii, în ciuda celor 32 de grade Celsius cât arătau termometrele.

Noua biserică din Chechiş va purta hramul „Sfântul Prooroc Ilie Tesviteanul”. ”Noua biserică să fie măreaţă ca arhitectură şi să străjuiască această localitate, iar crucea de pe turlă să binecuvinteze fiecare familie, fiecare persoană, locul, comunitatea, localitatea şi toate familiile de aici. Ar fi frumos ca atâta de înaltă să fie, încât să se vadă crucea din vârful bisericii din fiecare punct al parohiei”, a spus Preasfinţitul Părinte Episcop Iustin.

1 Comentariu în această postare

  1. baimarean

    Asta in timp ce pietrele de temelie din Parcul Mara se desprind,pe modelul lucrarilor efectuate de Cristian Anghel.Am ajuns ca la fiecare primar sa reabilitam Parcul Mara,deoarece totul se prabuseste la finalul mandatului fiecarui primar.

    Răspunde

Lasă un comentariu