Share
„Jocurile copilăriei”  – altele decât cele pe tabletă – la Catedrala Episcopală

„Jocurile copilăriei” – altele decât cele pe tabletă – la Catedrala Episcopală

Duminică, 17 noiembrie, la Catedrala Episcopală „Sfânta Treime” din Baia Mare au avut loc două evenimente adresate celor mici – „Nașterea Domnului în inimile copiilor” și „Jocurile copilăriei”.

În cadrul primei acțiuni, copiii au învățat icoana Nașterii Domnului atât prin cuvânt, cât și prin colind. Întâlniri vor mai avea loc în 24 noiembrie și 1 decembrie, iar în ajun de Sfântul Nicolae aceștia vor susține un recital de colinde. „Jocurile copilăriei” s-au desfășurat în curtea Catedralei și au participat copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani.

„Scopul evenimentului a fost sa-i îndepărteze pe copii din fața telefonului mobil, tabletei, televizorului și să se joace câteva ore cu alți copii, descoperind o parte frumoasă a copilăriei. S-au jucat Șotron, Cocă Coardă, Împărate-Împărate, Miuță, Rațele și Vânătorii, Stop castel, La perete stop ș.a. Ziua s-a încheiat cu jocul Ștafeta, după care participanții au primit un mic desert. Mulțumim Bunului Dumnezeu pentru toate, Catedralei Episcopale pentru găzduire, tuturor participanților la aceste activități, dar și voluntarilor implicați în buna desfășurare a acestora”, precizează organizatorii – Asociația Tinerilor Ortodocși ai Catedralei Episcopale Maramureșene (ATOCEM).

Lasă un comentariu