Share
„De la Înviere la Înălțarea Domnului” și Olimpiada de meșteșuguri artistice tradiționale – la Catedrala Episcopală (GALERIE FOTO)

„De la Înviere la Înălțarea Domnului” și Olimpiada de meșteșuguri artistice tradiționale – la Catedrala Episcopală (GALERIE FOTO)

La Catedrala Episcopală ”Sfânta Treime” din Baia Mare a avut loc în 21 mai cea de-a 19-a ediție a manifestărilor cultural religioase ”De la Înviere la Înălțarea Domnului”, precum și Olimpiada de meșteșuguri artistice tradiționale, etapa județeană.

Evenimentul s-a desfășurat pe mai multe secțiuni, și anume icoane pe sticlă, icoane pe lemn, desene, creații literare, meșteșuguri artistice tradiționale, teatru religios, grupuri vocale cu pricesne și soliști de la colegii, licee și școlile gimnaziale din Maramureș.

Elevii clasați pe primul loc la secțiunile icoane pe sticlă, icoane pe lemn, meșteșuguri artistice tradiționale vor participa la etapa națională a Olimpiadei de meșteșuguri artistice tradiționale.

Juriul a fost alcătuit din arhid. prof. drd. Adrian Dobreanu – președinte, prof. arhid. drd. Daniel Lucian Farcaș, prof. Ioan Marian Pop, prof Mioara Ștefan. Partenerii acțiunii au fost Inspectoratul Școlar Județean, Episcopia Ortodoxă Română a Maramureșului și Sătmarului, Catedrala Episcopală ”Sfânta Treime” și Casa Corpului Didactic.

Lasă un comentariu