Share
Momente grele: Doliu în familia artiștilor maramureșeni Florentina și Petre Giurgi (FOTO)

Momente grele: Doliu în familia artiștilor maramureșeni Florentina și Petre Giurgi (FOTO)

Pierderea unei persoane dragi aduce multă durere. Nimic și nimeni nu o poate înlocui, amintirile fiind cele care rămân și aduc consolare.

În această perioadă, îndrăgiții artiști Florentina și Petre Giurgi trec printr-o astfel de pierdere. Mai exact, mama Florentinei a trecut la cele veșnice.

„Nimic în această lume nu te mai poate înlocui pe tine draga noastră MAMĂ. De acum, eu si cele două surori ale mele, nu mai avem cui spune acest cuvânt sfânt, de MAMĂ. Puține lucruri în viaţă te dor mai profund decât moartea unuia din părinţi. În astfel de clipe, trebuie nu doar să faci faţă durerii provocate de pierderea imensă, ci şi să accepţi realitatea că viitorul nu va mai fi aşa cum l-ai imaginat… Te vom păstra mereu vie în sufletul nostru, unde vei trăi mereu. Rugăm pe Bunul Dumnezeu să-ți dea odihnă veșnică și să te primească în Lumina Sa!!! Mulțumesc surorii mele Maria și cumnatului meu Doru, care i-au dat o atenție și o grija deosebită până în ultima clipă a vieții ei!”, a scris artista pe rețelele de socializare.

Cuvintele sunt de prisos… Suntem alături de familie în greaua încercare și îi transmitem sincere condoleanțe! Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace pe această mamă!

1 Comentariu în această postare

  1. Ceva normal. Pățești.

    Răspunde

Lasă un comentariu