Share
Maramureș: Strat de zăpadă de până la 54 centimetri în zona montană înaltă, la stația meteo Iezer. Sunt posibile unele furtuni trecătoare

Maramureș: Strat de zăpadă de până la 54 centimetri în zona montană înaltă, la stația meteo Iezer. Sunt posibile unele furtuni trecătoare

Vremea a fost frumoasa, putin mai racoroasa pentru aceasta perioada. Cerul a fost variabil la senin.

Vantul a suflat slab, la moderat, cu intensificari izolate de pana la 43 km/h la Ocna Sugatag iar in zona montana inalta de pana la 79 km/h la statia meteo Iezer.

Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 15 grade la Ocna Sugatag si 17 grade la Baia Mare, Sighetu Marmatiei, Targu Lapus. Cel mai rece a fost la statia meteo Iezer -4 grade, Cavnic si Targu Lapus 0 grade.

Stratul de zapada masura pana la 54 cm la statia meteo Iezer. Cerul este senin, vantul sufla slab, la moderat, vizibilitatea in trafic este buna. Vremea va fi apropiata de normalul termic al perioadei. Cerul va fi temporar noros, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, cand pe arii relativ extinse se vor semnala ploi cu caracter de aversa ce vor fi insotite izolat de descarcari electrice.

Vantul va sufla slab la moderat, cu intensificari locale. Temperaturile maxime, in crestere fata de ziua precedenta, vor fi cuprinse intre 9-13 si 19 de grade, iar cele minime intre 3 si 7-9 grade.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu