Share
Maramureș: Strat de zăpadă de până la 52 centimetri în zona montană înaltă, la stația meteo Iezer, în a treia zi de Paști

Maramureș: Strat de zăpadă de până la 52 centimetri în zona montană înaltă, la stația meteo Iezer, în a treia zi de Paști

Vremea s-a racit semnificativ fata de ziua precedenta. Cerul a fost variabil.

Local au cazut ploi slabe cu caracter de aversa. Cantitatea maxima de precipitatii inregistrata a fost de 3 l/mp, in Baia Mare.

Vantul a suflat slab, la moderat, cu unele intensificari in cursul zilei de pana la 47 km/h in Baia Mare), iar in zona montana inalta de pana la 50 km/h. Temperaturile maxime au fost cuprinse intre 12 grade la Ocna Sugatag si 15 grade la Baia Mare, Targu Lapus. Cel mai rece a fost la statia meteo Iezer -3 grade, Cavnic si Targu Lapus 0 grade.

Stratul de zapada masura pana la 52 cm la statia meteo Iezer. Vremea va fi in general frumoasa, dar racoroasa pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil. Izolat la munte vor fi ploi de scurta durata. Vantul va sufla slab la moderat, cu unele intensificari pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 7 si 9-13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse intre 3 si 7-9 grade.

DirectMM.ro

Foto – arhivă


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu