Share
Echipa de robotică Omega Core de la „Șincai”, pe podium la etapa națională a concursului internațional First Lego League – divizia Challenge

Echipa de robotică Omega Core de la „Șincai”, pe podium la etapa națională a concursului internațional First Lego League – divizia Challenge

Echipa de robotică Omega Core, formată din elevi de gimnaziu de la Colegiul Național „Gheorghe Șincai” Baia Mare au obținut rezultate remarcabile la etapa națională a concursului internațional First Lego League – divizia Challenge, desfășurată pe 2 martie, la Brașov.

Cocioban Bianca (clasa a VII-a A), Taloș Diana (clasa a VII-a A), Danea Eduard (clasa a VII-a B), Horincar Tudor (clasa a VII-a B), Pop Noel (clasa a VII-a B), Țapu Adrian (clasa a VII-a B) și Bancoș Cristian (clasa a VIII-a A), sub îndrumarea profesorului Contraș Diana, au impresionat din nou juriul și au adus acasă două premii merituoase:

  •  Premiul trei la categoria „Cea mai bună cursă de roboți”
  •  Premiul doi la categoria „Cel mai bun design de robot”

„Această echipă talentată și dedicată demonstrează constant că învățarea și inovația pot merge mână în mână, iar rezultatele lor sunt o sursă de inspirație pentru întreaga comunitate!

Nu putem să nu menționăm și contribuția valoroasă a doamnei Cocioban Oana, care a fost din nou alături de echipă în calitate de voluntar, oferind sprijin esențial organizatorilor pentru desfășurarea evenimentului. Mulțumim din suflet pentru generozitate și implicare!

De asemenea, transmitem sincere mulțumiri părinților, celor care au susținut financiar echipa, întregii comunități pentru sprijinul acordat. Fără dumneavoastră, aceste performanțe nu ar fi fost posibile!
Un mesaj special de recunoștință merge și către elevul Contraș Adrian din clasa a X-a B, care a oferit îndrumare tehnică valoroasă echipei. Mulțumim pentru implicare! Pasiunea ta pentru robotică ne inspiră.

Cu astfel de talente și sprijinul unei comunități unite, suntem încrezători că echipa Omega Core va continua să strălucească și să inspire viitoare generații de inovatori!”, transmit cei de la „Șincai”.

Felicitări!


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu