Share
Festivalul Național Concurs de Muzică Populară „Ion Petreuș” merge mai departe; În iunie se va desfășura ediția a XII-a

Festivalul Național Concurs de Muzică Populară „Ion Petreuș” merge mai departe; În iunie se va desfășura ediția a XII-a

În acest an, Festivalul Național Concus de Muzică Populară „Ion Petreuș” ajunge la cea de-a XII-a ediție. Evenimentul este organizat de Ansamblul Folcloric Național „Transilvania” și se va desfășura în 28 iunie.

Acesta se adresează celor cu vârsta cuprinsă între 16 și 30 de ani și se desfășoară pe două secțiuni: soliști vocali și instrumentiști. Candidaţii vor pregăti două melodii din zona folclorică pe care o reprezintă în concurs, o doină/baladă și un cântec ritmat.

Înscrierile au început deja și se fac online pe site-ul www.ansamblultransilvania.ro (secțiunea concursuri), teremenul limită fiind 12 iunie, ora 10.00. Preselecția va avea loc pe 15 iunie, prin skype, acompaniamentul fiind asigurat de organizatori.

„Festivalul Național Concurs de Folclor „Ion Petreuș” este un eveniment care evocă memoria inegalabilului Ion Petreuș, vocea de neuitat din duetul Frații Petreuș. Festivalul nostru merge mai departe și vă așteptăm pe toți cei care iubiți și interpretați cântecele neamului românesc să vă înscrieți. În funcție de măsurile luate de autorități vom reveni cu detalii despre desfășurarea festivalului”, precizează organizatorii.

Lasă un comentariu