Share
Copilaș de 3 ani, rănit în Maramureș!

Copilaș de 3 ani, rănit în Maramureș!

Copilaș de 3 ani, rănit în Maramureș!

Un accident de circulație a avut loc în dimineața zilei de 3 mai, pe strada Industriei din Baia Mare.

La fața locului a intervenit Detașamentul Baia Mare, cu două echipaje de pompieri și două echipaje SMURD și un echipaj al SAJ.

La spital au ajuns trei persoane, cu vârste de 3, 26 și 64 ani, arată oficialii ISU Maramureș. Conform primelor informații, totul s-a produs pe fondul neacordării de prioritate în intersecția străzilor Industriei și Bujorului.

Un șofer în vârstă de 63 ani, din Baia Mare, a pătruns în intersecție, fără a acorda prioritate de trecere unui autoturism condus de o femeie în vârstă de 26 ani din Budești. În urma impactului, cel de-al doilea autoturism s-a răsturnat. Șoferița și un copilaș în vârstă de 3 ani aflat într-un scaun special pe bancheta din spate au fost răniți. Totodată, soția șoferului care a pătruns în intersecție, o femeie în vârstă de 64 ani a fost rănită și ea. Toți au fost transportați la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare. Șoferii au fost testați rezultatul fiind negativ. S-a deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

DirectMM.ro


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Lasă un comentariu