Share
Campanie comunitară în Maramureș: Ajută un copil să înceapă școala în bune condiții, pentru că are loc a treia ediție „Un ghiozdan pentru un școlar” în Sighet!

Campanie comunitară în Maramureș: Ajută un copil să înceapă școala în bune condiții, pentru că are loc a treia ediție „Un ghiozdan pentru un școlar” în Sighet!

Campanie comunitară în Maramureș! Ajută un copil să înceapă școala în bune condiții, pentru că are loc a treia ediție „Un ghiozdan pentru un școlar” în Sighet! Vezi cum poți întinde mâna de ajutor!

Copiii din comunitățile mai sărace merită șanse egale la educație. Însă cum condițiile financiare ale acestor familii sunt totuși reduse, acești copii merită să fie sprijiniți de cei cu care soarta a fost categoric mai generoasă.

În acest context, Asociația „Suntem Vocea Lor” din Sighetu Marmației a lansat cea de-a treia ediție a campaniei „Un ghiozdan pentru un școlar”. Cum poți să ajuți? Este foarte simplu! Donezi suma necesară pentru ca un copil din comunitățile defavorizate din zona Sighetu Marmației să aibă parte de un ghiozdan plin cu rechizite cu care să înceapă cursurile în 13 septembrie.

Iată ce spun reprezentanții Asociației „Suntem Vocea Lor”! „Se apropie cu pași repezi începerea anului școlar. Cum am întâlnit atâța copii în nevoi, ne-am gândit să organizăm a treia ediție a proiectului ”Un ghiozdan pentru un școlar”. Ce ne-a determinat să ne gândim la acest proiect? Credem că educația și credința pot schimba în bine oameni și generații. Avem nevoie de ajutorul dumnevoastră, ca și în celelalte proiecte, avem mulți copii pe listă, ne implicăm ca fiecare să primească un ghiozdan nou plin cu rechizite, în funcție de vârsta și clasa în care e! Dacă dumneavoastă nu aveți timpul necesar pentru a cumpăra cele necesare, puteți alege un copil, faceți o donație în valoare 150-200 lei (atât apreciem ca valoare) și ne ocupăm noi pentru ca prichindelul ales de dumneavoastă să primească cele necesare.

Termen de predare, 10 septembrie 2021. Fiecare copil are un număr în tabel. La predare ghiozdanul va avea lipit acel numar (într-un loc vizibil și clar scris), reușind astfel să identificăm copiii. Lista e deschisă, nu e completă, urmează zilele viitoare să mai primim școlari ce vor fi trecuți în tabel. Vă rugăm să comentați la postare numărul copilului ales pentru a ține evidența mai bine. (La postare, nu la poză)!”, arată reprezentanții Asociației „Suntem Vocea Lor”. Vezi postarea pe pagina oficială a asociației AICI!

Până astăzi, 29 august, erau înscriși peste o sută de copii. Pentru 90 s-au găsit deja sponsori, însă permanent se va face o actualizare a situației. Totodată, s-au făcut diverse donații, cum ar fi: cărticele de colorat, creioane, pixuri, caiete, penare și alte rechizite, dar și haine și dulciuri.

Puteți susține activitatea asociației astfel:
👉Name: Asociatia `Suntem Vocea Lor` ,
IBAN: RO10BRDE250SV96687242500, in EUR, B.R.D. – G.S.G., SWIFT CODE: BRDEROBU
👉Name: Asociatia `Suntem Vocea Lor` ,
IBAN: RO77BRDE250SV96686872500, in RON, B.R.D. – G.S.G., SWIFT CODE: BRDEROBU
👉Paypal: suntemvocealor@gmail.com
Revolut: 0747706673
Nihil Sine Deo!

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu