Share
Băiețelul care își plimbă câinele cu sania a impresionat internauții; Gestul său a fost răsplătit cu o bicicletă nouă (FOTO și VIDEO)

Băiețelul care își plimbă câinele cu sania a impresionat internauții; Gestul său a fost răsplătit cu o bicicletă nouă (FOTO și VIDEO)

De câteva zile, pe rețelele de socializare circulă un video simpatic cu un copil care merge cu bicicleta pe zăpadă, iar în spate are o sanie pe care stă cățelul său. O adevărată dovadă de prietenie!

Aceștia sunt din comuna Râșca, județul Cluj, iar oameni cu suflet mare s-au gândit să răsplătească bunătatea copilului.

„Povestea baiețelului care își plimbă prietenul blănos cu săniuța atașată la bicicletă a făcut înconjurul internetului și ne-a oferit tuturor o lecție frumoasă: Fă rai din ce ai!

Pe noi, Andrei și cătelușul Pufi ne-au cucerit iremediabil și ne-au amintit de copilărie, atunci când lucrurile simple ne aduceau cele mai mari bucurii: zăpadă, o săniuță și un prieten de nădejde alături. Astăzi (n.red. 5 februarie) i-am făcut și noi o bucurie lui Andrei dăruindu-i o bicicletă nou-nouță, echipată cu tot ce trebuie pentru a-l însoți mulți ani de-acum încolo pe drumul către școală sau la întrecerile cu Pufi. Mulțumim donatorilor și voluntarilor noștri cu suflet de copil pentru reușita acestei acțiuni!”, se precizează pe pagina CERT Transilvania.
L.C.H.

Lasă un comentariu