Share
Weekend cu 14 incendii în Maramureș; A rezultat o victimă și multe pagube materiale

Weekend cu 14 incendii în Maramureș; A rezultat o victimă și multe pagube materiale

Pompierii maramureșeni au intervenit în acest weekend pentru lichidarea a 14 incendii, dintre care patru au fost incendii de vegetație uscată.

Vineri, 17 martie, pompierii militari au intervenit pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească în localitatea Petrova. Focul a distrus circa 20 de metri pătrați din anexă.

Militarii băimăreni au intervenit în Baia Mare pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un coș de fum. Din fericire, în urma incendiului a ars doar funinginea din interiorul coșului de fum.

La Bocicoiel, pompierii au lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 0,1 hectare de vegetație.

Punctul de Lucru Șomcuta Mare a lichidat un incendiu izbucnit la un coș de fum în Vălenii Șomcutei. Și în acest caz a ars doar funinginea de pe pereții interiori ai coșului de fum.

Sâmbătă, 18 martie, pompierii sigheteni au lichidat un incendiu în urma căruia au ars circa 3 hectare de vegetație uscată. Din păcate, în urma incendiului a rezultat o victimă, în vârstă de 55 de ani, cu arsuri multiple, care a fost transportată la spital.

Un alt incendiu de vegetație a fost semnalat, tot sâmbătă, la Borșa. Pompierii au lichidat incendiul în urma căruia au ars circa 0,1 hectare.

Militarii vișeuani au fost solicitați să lichideze un incediu izbucnit la un coș de fum. A ars doar funinginea din interiorul coșului de fum.

La Ruscova, pompierii au intervenit, de urgență, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit în interiorul unei locuințe. Focul a distrus circa 10 metri pătrați de perete din lemn, diverse obiecte electrocasnice și de mobilier.

Duminică, 19 martie, un incendiu la un autoturism a fost semnalat pe strada Păltinișului din Baia Mare. În urma incendiului a ars autoturismul în totalitate. Pompierii au stabilit ca și cauză probabilă de izbucnire a incendiului folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiu.

Tot la Baia Mare, pe strada Moldovei, un incendiu a izbucnit în interiorul unui garaj. Pompierii băimăreni au intervenit cu 3 autospeciale pentru lichidarea incendiului în urma căruia au ars diverse materiale textile și scule electrice depozitate în garaj. Cel mai probabil, incendiul a pornit din cauza unui scurtcircuit electric al unui cablu defect.

La Groșii Țibleșului, Stația de Pompieri Târgu Lăpuș a lichidat un incendiu de vegetație uscată în urma căruia au ars circa 10 hectare de vegetație uscată și litieră.

La Bogdan Vodă, pompierii militari au lichidat un incendiu în urma căruia au ars 0,02 hecatre de vegetație uscată și 20 de anvelope din cauciuc.

Cea din urmă intervenție a zilei de duminică a fost la Vișeu, unde pompierii au fost chemați să lichideze un incendiu izbucnit la un coș de fum. În urma incendiului a ars funinginea din interiorul coșului de fum.

Astăzi, 20 martie, la Boiu Mare, pompierii lăpușeni au fost anunțați despre un incendiu izbucnit la o anexă gospodărească. Focul a distrus circa 180 de metri pătrați din acoperișul de lemn, 6 tone de fân și 1 tonă de grâu. Focul a pornit cel mai probabil de la un scurtcircuit electric.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu