Share
Un tânăr a lovit cu o țeavă metalică mai multe autoturisme aflate în trafic; A distrus și parbrizul unei autospeciale de poliție

Un tânăr a lovit cu o țeavă metalică mai multe autoturisme aflate în trafic; A distrus și parbrizul unei autospeciale de poliție

Vineri, 2 iunie, la ora 19.19, polițiștii băimăreni au fost sesizați prin 112 de un bărbat de 38 de ani din municipiu că un bărbat i-a spart geamul autoturismului și lovește și alte autoturisme aflate în trafic.

Deplasați la fața locului, polițiștii au identificat persoana în cauză, care manifesta un comportament agresiv.

În momentul în care polițiștii au somat bărbatul aflat în mijlocul străzii cu o țeavă metalică în mână să o arunce și să manifeste un comportament civilizat, acesta a distrus parbrizul autospecialei de poliție cu țeava respectivă.

În urma celor întâmplate, unul dintre polițiști a executat un foc de avertisment în plan vertical, după care bărbatul a fost imobilizat și condus la sediul poliției în vederea audierii.

Persoana în cauza a fost identificată ca fiind un bărbat de 28 de ani, din Baia Mare, care a fost transportat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere.

Foto arhivă


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu