Share
Trei persoane reținute în urma faptelor comise în weekendul trecut în zona Valea Vaserului

Trei persoane reținute în urma faptelor comise în weekendul trecut în zona Valea Vaserului

Sâmbătă noaptea, 25/26 martie, pe Valea Vaserului, persoane necunoscute au distrus prin incendiere o cabană din material lemnos, precum și patru tractoare forestiere. De asemenea, au fost descoperite urme ale folosirii unei arme de foc de vânătoare.

În urma activităților procedurale efectuate în dosarul instrumentat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor Serviciului, Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, Serviciului de Ordine Publică, ai Serviciului Criminalistic, luptătorii din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și polițiștii din Vișeu de Sus, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, privind evenimentul produs pe Valea Vaserului, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a trei persoane bănuite de comiterea faptelor.

„Facem precizarea că pe parcursul întregului proces penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție” – transmite IPJ Maramureș.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.Publicat în:

Lasă un comentariu