Share
Șoferițe ”sancționate” cu mărțișoare, de polițiștii maramureșeni

Șoferițe ”sancționate” cu mărțișoare, de polițiștii maramureșeni

Conducătoarele auto aflate în trafic de 1 Martie, oprite în trafic de polițiștii rutieri, s-au ales cu altfel de ”sancțiuni”.

Respectând tradiția, oamenii legii le-au oferit șoferițelor mărțișoare. Totodată, polițiștii le-au oferit și colegelor un mic dar de primăvară, în semn de prețuire și respect.

Așadar, doamnele și domnișoarele care au circulat în 1 Martie pe raza municipiilor Baia Mare, Sighetu Marmației și Seini au fost oprite și ”sancționate” cu mărțișoare. Emoțiile pe care le experimentează conducătoarele auto în momentul în care sunt oprite de polițiști s-au transformat în zâmbete și bucurii.

Odată cu simbolurile primăverii oferite doamnelor şi domnişoarelor aflate la volan, poliţiştii le-au adresat acestora şi recomandări pentru a evita implicarea lor în incidente în trafic și importanța respectării legislației rutiere în vigoare. Și de această dată acțiunea polițiștilor s-a dovedit a fi eficientă, o surpriză plăcută recompensată cu zâmbete și gânduri bune, mai arată IPJ Maramureș.

C.Ț.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Lasă un comentariu