Share
Reținut pentru că a condus cu o alcoolemie de 3,10 g/l alcool pur în sânge

Reținut pentru că a condus cu o alcoolemie de 3,10 g/l alcool pur în sânge

Sâmbătă seară, polițiștii Secției 1 Groși, în timpul executării atribuțiilor de serviciu, au oprit un autoturism pe strada Mihai Viteazu, respectiv pe drumul comunal 40, autoturism care se deplasa înspre localitatea Ocoliș.

La volanul acestuia a fost identificat un bărbat care nu avea asupra sa documentele personale, dar în urma verificărilor efectuate de polițiști s-a stabilit faptul că este vorba despre un bărbat de 44 de ani din Ocoliș.

Întrucât acesta emana halenă alcoolică i-a fost solicitată testarea cu aparatul etilotest, dar bărbatul a refuzat, motiv pentru care a fost transportat la Spitalul Județean Baia Mare în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Ieri, 11 aprilie, buletinul de analiză toxicologică emis de Serviciul de Medicină Legală a arătat că bărbatul de 44 de ani a avut o alcoolemie de 3,10 g/l alcool pur în sânge.

În baza probatoriului administrat, prin ordonanță, a fost dispusă reținerea pentru 24 de ore a acestuia pentru comiterea faptei de conducerea unui vehicul sub influența băuturilor alcoolice, fiind transportat la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Maramureș.


Acum poți urmări știrile DirectMM și pe Google News.


Publicat în:

Lasă un comentariu